Qüestions en biologia molecular

Vicente Tordera Donderis, Marcel·lí del Olmo Muñoz, José Enriques Pérez Ortín, Emilia Matallana Redondo

Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials, 10

ISBN: 978-84-370-6902-9

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: català

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm

Pàgines: 260 pp.

12,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

La present obra és veritablement singular per una doble raó: sorgeix dins del Projecte d'Innovació Educativa del títol de Biològiques i, per tant, associada a l'assoliment d'unes determinades competències. A més planteja en els 22 capítols que integren la part primera, una sèrie de qüestions associades a referències bibliogràfiques concretes i, alhora, a una presentació teòrica. La segona part, s'aporten les respostes a les qüestions. La singularitat del document obliga a la seva consideració per al desenvolupament de les noves titulacions (EEES).

Citació

Matallana Redondo, E. [Emilia] & Pérez Ortín, J. E. [José Enrique] & Tordera Donderis, V. [Vicente] (2007). Qüestions en biologia molecular. Universitat de València.

Matallana Redondo, Emilia y Pérez Ortín, José Enrique y Tordera Donderis, Vicente. Qüestions en biologia molecular. Universitat de València, 2007.

MATALLANA REDONDO, Emilia y PÉREZ ORTÍN, José Enrique y TORDERA DONDERIS, Vicente. Qüestions en biologia molecular. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6902-9.

Matallana Redondo, Emilia y Pérez Ortín, José Enrique y Tordera Donderis, Vicente. Qüestions en biologia molecular. Valencia: Universitat de València; 2007. 260 p.

Copiar al portapapeles