Product Documents

Què és la història?

E. H. Carr

Traducció: Maria Josep Cuenca

Col·lecció: Història, 116

ISBN: 978-84-370-8118-2

Matèria: història

Submatèries: teoria de la història i historiografia

Idioma: català

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 194 pp.

15,00 €

Sinopsi

Detalles

Des de la primera edició, el 1961, l'obra d'E. H. Carr "Què és la història?" ha esdevingut una introducció clàssica a la naturalesa del coneixement històric. Endinsant-se a través de qüestions com l'objectivitat històrica, la relació entre la societat i l'individu, el problema de la causalitat i la possibilitat del progrés, Carr va aportar un text enginyós i incisiu que encara té la capacitat de provocar el debat. Per a aquesta edició, Richard J. Evans, autor del treball "En defensa de la història", ha escrit una extensa introducció que analitza els orígens i l'impacte del llibre, i remarca la seua rellevància en un segle XXI caracteritzat pel postmodernisme i la inseguretat epistemològica. Aquest volum és encara una lectura imprescindible per a tots els historiadors.

Citació

Carr, E. H. [Edward Hallet] & Cuenca Ordinyana, M. J. [M. Josep] & Evans, R. J. [Richard J.] (2011). Què és la història?. Universitat de València.

Carr, Edward Hallet y Cuenca Ordinyana, M. Josep y Evans, Richard J. Què és la història?. Universitat de València, 2011.

CARR, Edward Hallet y CUENCA ORDINYANA, M. Josep y EVANS, Richard J. Què és la història?. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8118-2.

Carr, Edward Hallet y Cuenca Ordinyana, M. Josep y Evans, Richard J. Què és la història?. Valencia: Universitat de València; 2011. 194 p.

Copiar al portapapeles