Psicología de la memoria

Cuaderno de prácticas

Mª José Nácher Pons, Mª José Soler Boada, Pilar Tejero Gimeno, Rosa Mª Trenado Santaren

Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials, 61

ISBN: 978-84-370-9284-3

Matèria: psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: psicologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm

Pàgines: 108 pp.

10,00 €

Sinopsi

Detalles

Què és la memòria?, para què ens serveix?, en quina mesura està present en la nostra vida quotidiana? Aquestes són algunes de les qüestions amb les quals s'inicia aquest quadern de pràctiques de l'assignatura 'Psicologia de la Memòria' del Grau de Psicologia de la Universitat de València. A partir de vuit activitats, dirigides i pràctiques, la finalitat d'aquest quadern és il·lustrar alguns dels principals fonaments teòrics de l'assignatura, així com familiaritzar-se amb els procediments utilitzats en la recerca bàsica d'aquesta disciplina.Aquestes pràctiques pretenen que l'alumnat expose la seua memòria a diferents situacions de laboratori per a entendre millor el seu funcionament i així extrapolar la comprensió a tota la gamma de situacions quotidianes, clíniques, judicials, professionals, etc. En la qual la memòria està absolutament implicada.

Citació

Nácher Pons, M. J. [María José] & Soler Boada, M. J. [María José] & Tejero Gimeno, P. [Pilar] & Trenado Santaren, R. M. [Rosa María] (2014). Psicología de la memoria. Cuaderno de prácticas. Universitat de València.

Nácher Pons, María José y Soler Boada, María José y Tejero Gimeno, Pilar y Trenado Santaren, Rosa María. Psicología de la memoria. Cuaderno de prácticas. Universitat de València, 2014.

NÁCHER PONS, María José y SOLER BOADA, María José y TEJERO GIMENO, Pilar y TRENADO SANTAREN, Rosa María. Psicología de la memoria. Cuaderno de prácticas. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9284-3.

Nácher Pons, María José y Soler Boada, María José y Tejero Gimeno, Pilar y Trenado Santaren, Rosa María. Psicología de la memoria. Cuaderno de prácticas. Valencia: Universitat de València; 2014. 108 p.

Copiar al portapapeles