Pasado, presente y futuro de la electrónica

La influencia de la Universitat de València en su desarrollo en la Comunitat Valenciana

Enrique Dede García-Santamaría

ISBN: 978-84-1118-116-7

Matèria: ciències

Submatèries: informàtica i electrònica

Idioma: castellà

Any ed.: 2023

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 21,5 cm

Pàgines: 56

5,00 €

Disponible en formato electrónico:

Disponible en accés obert:

Sinopsi

Detalles

Enrique J. Dede García-Santamaría, catedràtic del Departament d’Enginyeria Electrònica de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria, ha inaugurat el curs 2022-2023 a la Universitat de València amb la lectura de la lliçó magistral "Passat, present i futur de l’electrònica", en què parla profusament del desenvolupament històric d’aquesta ciència i de la influència que hi ha tingut la Universitat de València en el seu foment a la Comunitat Valenciana.

Índex

Índex

Introducción

Pasado y presente de la electrónica

La evolución de la electrónica en la Comunitat Valenciana y la influencia de la Universitat de València en su desarrollo

El futuro de la ingeniería electrónica

Bibliografía

Recursos electrónicos

Citació

Dede García-Santamaría, E. [Enrique] (2023). Pasado, presente y futuro de la electrónica. La influencia de la Universitat de València en su desarrollo en la Comunitat Valenciana. Universitat de València.

Dede García-Santamaría, Enrique. Pasado, presente y futuro de la electrónica. La influencia de la Universitat de València en su desarrollo en la Comunitat Valenciana. Universitat de València, 2023.

DEDE GARCÍA-SANTAMARÍA, Enrique. Pasado, presente y futuro de la electrónica. La influencia de la Universitat de València en su desarrollo en la Comunitat Valenciana. Valencia: Universitat de València, 2023. ISBN 978-84-1118-116-7.

Dede García-Santamaría, Enrique. Pasado, presente y futuro de la electrónica. La influencia de la Universitat de València en su desarrollo en la Comunitat Valenciana. Valencia: Universitat de València; 2023. 56 p.

Copiar al portapapeles