Product Documents

Ortifurama Valencià

Ortifus

José Manuel Rambla Moya, Manuel Álvarez Junco, Álvaro Máximo Pons Moreno

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-9133-440-8

Matèria: art

Submatèries: arts plàstiques

Idioma: català, castellà

Any ed.: 2022

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 26 cm

Pàgines: 221

26,00 €

Sinopsi

Detalles

Antonio Ortiz Fuster, Ortifus (València, 1948), és un artista polifacètic i prolífic, una figura clau de l’humorisme gràfic valencià, però també escultor d’una imatge de la ciutat des de la seua vessant d’il·lustrador publicitari i de campanyes institucionals, i de dissenyador de falles. Aquest catàleg de l’exposició ‘Ortifurama valencià’ mostra la riquesa creativa d’un autor que juga habitualment amb el llenguatge, creant jocs de paraules i paradoxes relacionades amb la realitat sociopolítica valenciana des de diferents perspectives, tant cronològiques com espacials. Una àmplia selecció de l’humor gràfic d’Ortifus en la qual es fa una cronologia de la ciutat de València a través de les seues vinyetes i també es destaca el seu interès per l’actualitat espanyola i internacional.

Índex

Índex

ÍNDICE

Pròleg

Presentació

La València d’Ortifus. José Manuel Rambla

Ortifus i la poció màgica. Manuel Álvarez Junco

Una conversació amb Ortifus. Álvaro Pons

Vinyetes 1981-2021

Caricatures

COVID

Falles

Bibliografia

Citació

Rambla Moya, J. M. [José Manuel] & Álvarez Junco, M. [Manuel] & Pons Moreno, . M. [Álvaro Máximo] (2022). Ortifurama Valencià. Ortifus. Universitat de València.

Rambla Moya, José Manuel y Álvarez Junco, Manuel y Pons Moreno, Álvaro Máximo. Ortifurama Valencià. Ortifus. Universitat de València, 2022.

RAMBLA MOYA, José Manuel y ÁLVAREZ JUNCO, Manuel y PONS MORENO, Álvaro Máximo. Ortifurama Valencià. Ortifus. Valencia: Universitat de València, 2022. ISBN 978-84-9133-440-8.

Rambla Moya, José Manuel y Álvarez Junco, Manuel y Pons Moreno, Álvaro Máximo. Ortifurama Valencià. Ortifus. Valencia: Universitat de València; 2022. 221 p.

Copiar al portapapeles