Product Documents

Odontología en pacientes especiales

Francisco Javier Silvestre Donat, Andrés Plaza Costa

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 101

ISBN: 978-84-370-6652-3

Matèria: medicina

Idioma: castellà

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 314 pp.

19,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre sobre odontologia en pacients especials, dirigit tant a l'odontòleg general com a l'estudiant de grau i de postgrau d'odontologia, és fruit de l'experiència en l'assistència, la investigació i la docència en el maneig clínic odontològic d'aquest col·lectiu. L'avenç de la medicina ha aconseguit una major esperança de vida en persones amb alteracions sistèmiques crítiques, en discapacitats físics i psíquics i en persones d'edat avançada. Aquests pacients plantegen la necessitat, des del punt de vista odontològic, d'una atenció específica amb l'ús de procediments clínics i tècniques peculiars. Francisco Javier Silvestre Donat (València, 1956) és doctor en Medicina i Cirurgia i professor titular del Departament d'Estomatologia de la universitat de València. És el responsable de la Unitat d'Estomatologia de l'Hospital Universitari Dr. Peset de Valencia. El seu camp d'investigació ha estat la medicina bucal i l'odontologia en pacients especials, en aspectes relacionats amb les malalties sistèmiques. Andrés Plaza Costa (València, 1950) és professor associat en el Departament d'Estomatologia de la universitat de València i president de l'Il·lustre Col·legi Oficial d'Odontòlegs i Estomatòlegs de València. El seu camp d'investigació ha estat la relació entre odontologia i pacients amb alteracions hematològiques.

Citació

Plaza Costa, A. [Andrés] & Silvestre Donat, F. J. [Francisco Javier] (2007). Odontología en pacientes especiales. Universitat de València.

Plaza Costa, Andrés y Silvestre Donat, Francisco Javier. Odontología en pacientes especiales. Universitat de València, 2007.

PLAZA COSTA, Andrés y SILVESTRE DONAT, Francisco Javier. Odontología en pacientes especiales. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6652-3.

Plaza Costa, Andrés y Silvestre Donat, Francisco Javier. Odontología en pacientes especiales. Valencia: Universitat de València; 2007. 314 p.

Copiar al portapapeles