Product Documents

¡Nosotros los anarquistas!

Un estudio de la Federación Anarquista Ibérica (FAI)

Stuart Christie

Col·lecció: Història, 95

ISBN: 978-84-370-7848-9

Matèria: història, sociologia i política

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 232 pp

25,00 €

Sinopsi

Detalles

Des del naixement oficial de l'anarquisme organitzat al Congrés de Saint-Imier de 1872, cap formació anarquista s'ha vist subjecta a una tergiversació tan flagrant com la Federació Anarquista Ibèrica. La FAI era un grup de militants del segle xx dedicat a mantenir el sindicat més gran d'Espanya, la CNT, en un camí revolucionari i anarcosindicalista. Aquesta obra posseeix dues dimensions. La primera és descriptiva i històrica: repassa l'evolució de l'anarquisme a Espanya i la seva relació amb el moviment obrer en general i, al mateix temps, permet comprendre millor les idees que van convertir el moviment obrer espanyol en un dels més revolucionaris dels temps moderns. La segona és analítica, ja que el llibre tracta -des d'una perspectiva anarquista- el problema d'entendre i saber suportar el canvi al món contemporani.

Citació

Christie, S. [Stuart] (2010). ¡Nosotros los anarquistas!. Un estudio de la Federación Anarquista Ibérica (FAI). Universitat de València.

Christie, Stuart. ¡Nosotros los anarquistas!. Un estudio de la Federación Anarquista Ibérica (FAI). Universitat de València, 2010.

CHRISTIE, Stuart. ¡Nosotros los anarquistas!. Un estudio de la Federación Anarquista Ibérica (FAI). Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7848-9.

Christie, Stuart. ¡Nosotros los anarquistas!. Un estudio de la Federación Anarquista Ibérica (FAI). Valencia: Universitat de València; 2010. 232 p.

Copiar al portapapeles