Product Documents

Nobleza, poder y cultura

El linaje Castellví y el marquesado de Villatorcas

Amparo Felipo Orts

ISBN: 978-84-370-9558-5

Matèria: història

Submatèries: història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 500 pp.

28,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La proliferació d'estudis sobre la noblesa referma la idea que durant l'època moderna noves famílies emprenen un llarg camí amb la intenció d'aconseguir reconeixement social mitjançant l'obtenció d'honors i títols que així ho manifesten. Partint d'aquest escenari, aquest llibre indaga la trajectòria que va permetre a una de les branques del llinatge dels Castellví passar, en el transcurs de poc més d'un segle, de senyors de Puchol a marquesos de Villatorcas. La recerca mostra que els serveis a la corona resultaren decisius per al seu ascens social. La brillant activitat en l'àmbit de la política exterior de la monarquia va permetre a la família protagonitzar un ascens que culminà a la fi de la centúria següent amb la concessió a don José de Castellví del títol de marquès de Villatorcas.

Citació

Felipo Orts, A. [Amparo] (2014). Nobleza, poder y cultura. El linaje Castellví y el marquesado de Villatorcas. Universitat de València.

Felipo Orts, Amparo. Nobleza, poder y cultura. El linaje Castellví y el marquesado de Villatorcas. Universitat de València, 2014.

FELIPO ORTS, Amparo. Nobleza, poder y cultura. El linaje Castellví y el marquesado de Villatorcas. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9558-5.

Felipo Orts, Amparo. Nobleza, poder y cultura. El linaje Castellví y el marquesado de Villatorcas. Valencia: Universitat de València; 2014. 500 p.

Copiar al portapapeles