Museo tipográfico urbano

Paseando entre las letras de la ciudad

Ricard Huerta

Col·lecció: Oberta, 157

ISBN: 978-84-370-7149-7

Matèria: art

Submatèries: patrimoni artístic

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 176 pp.

16,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre proposa una nova mirada a la ciutat, alhora que obri espais inusuals vinculats a l'àmbit cultural. L'entorn urbà se'ns ofereix replet de missatges, d'elements que poden resultar molt atractius si els observem des de perspectives renovades, frontereres, suggeridores, creatives. Es reivindica aquí caminar com a pràctica estètica, el passeig com a argument cultural. Seguint la ruta de les lletres trobem trajectòries que ens condueixen a l'art, al patrimoni, a la literatura, a la fotografia, i molt especialment cap al context educatiu. L'autor il·lustra amb fotografies cadascun dels aspectes que van construint aquestes teranyines complexes, assumptes socials que al final tenen en les nostres vides un calat emotiu profund, ja que participen de cada moment dels nostres recorreguts sensitius. Una invitació al passeig tipogràfic.

Citació

Huerta, R. [Ricard] (2008). Museo tipográfico urbano. Paseando entre las letras de la ciudad. Universitat de València.

Huerta, Ricard. Museo tipográfico urbano. Paseando entre las letras de la ciudad. Universitat de València, 2008.

HUERTA, Ricard. Museo tipográfico urbano. Paseando entre las letras de la ciudad. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7149-7.

Huerta, Ricard. Museo tipográfico urbano. Paseando entre las letras de la ciudad. Valencia: Universitat de València; 2008. 176 p.

Copiar al portapapeles