Mujeres y economía

Un estudio sobre la relación económica entre hombres y mujeres como factor de la evolución social

Charlotte Perkins Gilman

Traducció: Empar Barranco

Col·lecció: Biblioteca Javier Coy d'Estudis Nord-Americans, 51

ISBN: 978-84-370-6962-3

Matèria: economia, estudis feministes, filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 248 pp.

14,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Mujeres y economía (1898) és el primer assaig de l'escriptora nord-americana Charlotte Perkins Gilman (1860-1935). Pràcticament desconeguda en el nostre país, dintre de l'àmbit anglosaxó està considerada una de les figures més rellevants de la cultura del principi del XX en relació amb els moviments feministes i reformistes. En aquest volum, l'autora recull les teories que duia madurant des que va començar a col·laborar en premsa i a realitzar conferències de ben jove. La seua obra no es limita a l'anàlisi i la denúncia dels mals del seu temps, també proposa solucions pràctiques que contribuirien a canviar la societat. Algunes de les seues propostes estan assimilades avui dia, d'altres van tenir els seus assajos i no van resultar massa satisfactòries, però encara queden algunes en les quals valdria la pena seguir aprofundint.

Citació

Barranco Ureña, E. [Empar] & Perkins Gilman, C. [Charlotte] (2008). Mujeres y economía. Un estudio sobre la relación económica entre hombres y mujeres como factor de la evolución social. Universitat de València.

Barranco Ureña, Empar y Perkins Gilman, Charlotte. Mujeres y economía. Un estudio sobre la relación económica entre hombres y mujeres como factor de la evolución social. Universitat de València, 2008.

BARRANCO UREÑA, Empar y PERKINS GILMAN, Charlotte. Mujeres y economía. Un estudio sobre la relación económica entre hombres y mujeres como factor de la evolución social. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-6962-3.

Barranco Ureña, Empar y Perkins Gilman, Charlotte. Mujeres y economía. Un estudio sobre la relación económica entre hombres y mujeres como factor de la evolución social. Valencia: Universitat de València; 2008. 248 p.

Copiar al portapapeles