Product Documents

Mètodes matemàtics. Variable complexa (3a ed.)

Josep Peñarrocha, Arcadi Santamaria, Jordi Vidal

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 17

ISBN: 978-84-370-6411-6

Matèria: ciències

Submatèries: matemàtiques

Idioma: català

Any ed.: 2006

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm.

Pàgines: 246 pp.

16,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

L'anàlisi de funcions complexes de variable complexa constitueix l'extensió natural de l'anàlisi de funcions reals de variable real. Aquesta extensió permet obtenir de forma senzilla moltes propietats de funcions reals, així com poderosos mètodes de càlcul per a resoldre integrals definides, suma de sèries, i equacions diferencials i integrals amb condicions de contorn. Un bon coneixement dels mètodes de variable complexa resulta cada vegada més indispensable per als estudiants no sols de física, enginyeria i química sinó també per als de ciències en general, en què moltes disciplines requereixen un sòlid domini de diverses tècniques d'anàlisi matemàtica, tant de variable real com de variable complexa. Aquest manual va adreçat a estudiants dels primers cursos de titulacions de ciències bàsiques i tècniques amb coneixements previs de l'anàlisi de funcions de variable real. Els autors són professors del Departament de Física Teòrica de la Universitat de València i membres de l'Institut de Física Corpuscular (IFIC, UV-CSIC), amb una extensa experiència docent en Física i Matemàtiques, i una dilatada labor investigadora en el camp de la fenomenologia de les partícules elementals, amb nombroses publicacions en la matèria.

Citació

Peñarrocha Gantes, J. [Josep] & Santamaria, A. [Arcadi] & Vidal, J. [Jordi] (2006). Mètodes matemàtics. Variable complexa (3a ed.). Universitat de València.

Peñarrocha Gantes, Josep y Santamaria, Arcadi y Vidal, Jordi. Mètodes matemàtics. Variable complexa (3a ed.). Universitat de València, 2006.

PEñARROCHA GANTES, Josep y SANTAMARIA, Arcadi y VIDAL, Jordi. Mètodes matemàtics. Variable complexa (3a ed.). Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6411-6.

Peñarrocha Gantes, Josep y Santamaria, Arcadi y Vidal, Jordi. Mètodes matemàtics. Variable complexa (3a ed.). Valencia: Universitat de València; 2006. 246 p.

Copiar al portapapeles