Más allá de la Leyenda Negra

España y la Revolución Científica

Víctor Navarro Brotóns, William Eamon, eds.

ISBN: 978-84-370-6791-9

Matèria: història, història de la ciència i documentaciò

Submatèries: història moderna

Idioma: castellà, anglès

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm.

Pàgines: 534 pp.

30,00 €

Sinopsi

Detalles

La Revolució científica dels segles XVI i XVII, una de les fites més importants de la història occidental, ha centrat la seua història en el món de l'Atlàntic Nord. El món ibèric ha estat absent, malgrat la important investigació que s'ha portat a terme a Espanya i a Portugal en els darrers trenta anys. Aquest llibre tracta d'impulsar la historiografia sobre la Revolució científica "més enllà de la Llegenda Negra" i animar a tenir més present el paper dels països ibèrics en la història de la ciència moderna. Pretén explorar i analitzar les interpretacions habituals sobre la Revolució científica, i qüestionar si continua tenint sentit una reflexió sobre aquest procés de canvi científic i dels orígens de la modernitat en la qual es prescindesca de la investigació en l'àmbit hispànic i portuguès.

Citació

Eamon, W. [William] & Navarro Brotons, V. [Víctor] (2007). Más allá de la Leyenda Negra. España y la Revolución Científica. Universitat de València.

Eamon, William y Navarro Brotons, Víctor. Más allá de la Leyenda Negra. España y la Revolución Científica. Universitat de València, 2007.

EAMON, William y NAVARRO BROTONS, Víctor. Más allá de la Leyenda Negra. España y la Revolución Científica. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6791-9.

Eamon, William y Navarro Brotons, Víctor. Más allá de la Leyenda Negra. España y la Revolución Científica. Valencia: Universitat de València; 2007. 534 p.

Copiar al portapapeles