Product Documents

Mártires mortíferos

Un itinerario por el cerebro de los suicidas atacantes

Adolf Tobeña Pallarés

Pròl.: Andrés Moya

Col·lecció: Sin Fronteras, 1

ISBN: 978-84-370-6117-7

Matèria: ciències, psicologia i ciències de l'educació

Submatèries: biologia, psicologia

Idioma: castellà

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència

Any ed.: 2005

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23,5 cm.

Pàgines: 276 pp.

19,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Per què hi ha gent que s'immola en públic amb la intenció de causar com més morts millor? Quins mecanismes es posen en marxa als seus cervells? Quins ressorts morals i amorals s'activen en els sacrificis dels kamikazes?... Atendre i entendre aquestes qüestions és una urgència peremptòria des que la tàctica del suïcidi atacant s'ha convertit en un dels eixos de combat en això que anomenen «la guerra contra el terrorisme». De fet, el degoteig d'episodis apocalíptics que han puntejat l'inici del segle XXI la tenen com a protagonista principal. Les respostes dels historiadors o els analistes socials són sovint apressades i poc convincents. En aquesta obra es passa revista a allò que poden aportar la biologia evolutiva i la neurociència a l'hora de descriure i d'entendre millor aquesta opció bèl.lica tan excepcional que sorgeix en algunes confrontacions entre grups humans.

Citació

Moya, A. [Andrés] & Tobeña Pallarés, A. [Adolf] (2005). Mártires mortíferos. Un itinerario por el cerebro de los suicidas atacantes. Universitat de València.

Moya, Andrés y Tobeña Pallarés, Adolf. Mártires mortíferos. Un itinerario por el cerebro de los suicidas atacantes. Universitat de València, 2005.

MOYA, Andrés y TOBEñA PALLARéS, Adolf. Mártires mortíferos. Un itinerario por el cerebro de los suicidas atacantes. Valencia: Universitat de València, 2005. ISBN 978-84-370-6117-7.

Moya, Andrés y Tobeña Pallarés, Adolf. Mártires mortíferos. Un itinerario por el cerebro de los suicidas atacantes. Valencia: Universitat de València; 2005. 276 p.

Copiar al portapapeles