Los regadíos tradicionales de la Marina Baixa

La cuenca del Río Amadorio

Jorge Hermosilla Pla, dir.

Col·lecció: Regadíos Históricos Valencianos

ISBN: 978-84-370-9720-6

Matèria: geografia

Idioma: castellà

Coeditor: Direcció General de Patrimoni Cultural Valencià. Conselleria de Cultura i Educació. Generalitat Valenciana

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 23 x 28 cm

Pàgines: 256 pp.

30,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

La present publicació recolleix els aspectes més interessants del patrimoni hidràulic relacionat amb el regadiu històric de la conca del riu Amadorio situada en la comarca de la Marina Baixa. A l'estudi s'ha recollit tant l'anàlisi dels sistemes de regadiu com del elements ubicats en ells, en els eixos fluvials del riu Amadorio, riu de Sella i el barranc de l'Arc. El llibre comprèn els regadius vinculats a la conca del riu Amadorio que acolleix els municipis de la Torre de les Maçanes, Relleu, Benimantell, Sella, Orxeta, la Vila Joiosa, Finestrat i Benidorm. La publicació versa sobre aspectes com els sistemes tradicionals de regadiu, el patrimoni cultural i la cultura de l'aigua, qüestions de gran importància en terres alacantines, on l'escassesa hídrica és un dels principals factors limitats per al desenvolupament.

Citació

Hermosilla Pla, J. [Jorge] (2015). Los regadíos tradicionales de la Marina Baixa. La cuenca del Río Amadorio. Universitat de València.

Hermosilla Pla, Jorge. Los regadíos tradicionales de la Marina Baixa. La cuenca del Río Amadorio. Universitat de València, 2015.

HERMOSILLA PLA, Jorge. Los regadíos tradicionales de la Marina Baixa. La cuenca del Río Amadorio. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9720-6.

Hermosilla Pla, Jorge. Los regadíos tradicionales de la Marina Baixa. La cuenca del Río Amadorio. Valencia: Universitat de València; 2015. 256 p.

Copiar al portapapeles