Los nombres del diablo

Ensayo sobre la magia, la religión y la vida de los últimos musulmanes de España: los moriscos

Yvette Cardaillac-Hermosilla

Traducció: Aurelia Martín y Marie-Christine Delaigue

Col·lecció: Coeds. Editorial Universidad de Granada

ISBN: 978-84-370-6289-1

Matèria: història

Submatèries: història moderna

Idioma: castellà

Coeditor: Editorial Universidad de Granada

Any ed.: 2006

Enquadernació: rústica

Format: 12 x 19 cm

Pàgines: 148 PP.

12,00 €

Sinopsi

Detalles

Les dones morisques van ser acusades de practicar la màgia. Partint dels documents emanats de la Inquisició, aquest llibre ofereix una anàlisi molt suggeridora sobre aquest tema valent-se també de la literatura aljamiada. És a dir, d'una literatura clandestina morisca, transcrita de la literatura musulmana i escrita en castellà amb ajuda de caràcters àrabs. El títol obeeix a una simple raó: perquè en les pràctiques màgiques s'invocaven els nom del diable, que constituïen una vertadera legió.

Citació

Martín Casares, A. [Aurelia] (2006). Los nombres del diablo. Ensayo sobre la magia, la religión y la vida de los últimos musulmanes de España: los moriscos. Universitat de València.

Martín Casares, Aurelia. Los nombres del diablo. Ensayo sobre la magia, la religión y la vida de los últimos musulmanes de España: los moriscos. Universitat de València, 2006.

MARTÍN CASARES, Aurelia. Los nombres del diablo. Ensayo sobre la magia, la religión y la vida de los últimos musulmanes de España: los moriscos. Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6289-1.

Martín Casares, Aurelia. Los nombres del diablo. Ensayo sobre la magia, la religión y la vida de los últimos musulmanes de España: los moriscos. Valencia: Universitat de València; 2006. 148 p.

Copiar al portapapeles