Product Documents

Llull, Cervantes, Shakespeare

Imágenes literarias de la locura

Carles Padilla Carmona, ed.

Col·lecció: Quaderns de Filologia. Anejos, 84

ISBN: 978-84-9133-115-5

Matèria: filologia

Submatèries: fiologia anglogermànica, filologia catalana, filologia espanyola

Idioma: català, castellà, francès

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 21,5 cm

Pàgines: 196

18,00 €

Sinopsi

Detalles

L'any 2016 van coincidir els centenaris de la mort de Ramon Llull, Miguel de Cervantes i William Shakespeare. Setè centenari en el cas de l'escriptor mallorquí i quart per al castellà i l'anglès. Aquest llibre és un homenatge a aquests tres escriptors, la influència dels quals segueix sent paradigmàtica en el nostre món. Els tres s'han considerat sempre grans testimoniatges de les literatures catalana, castellana i anglesa, respectivament, i que en el seu moment van realitzar un paper fonamental en la formació de l'estàndard culte de les seues llengües. El tema de la bogeria, les seues imatges literàries, els personatges bojos o falsos bojos, etc. són recurrents en els tres autors i són el fil conductor d'aquest llibre.

Citació

Padilla Carmona, C. [Carles ] (ed.) (2018). Llull, Cervantes, Shakespeare. Imágenes literarias de la locura. Universitat de València.

Padilla Carmona, Carles (ed.). Llull, Cervantes, Shakespeare. Imágenes literarias de la locura. Universitat de València, 2018.

PADILLA CARMONA, Carles (ed.). Llull, Cervantes, Shakespeare. Imágenes literarias de la locura. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9133-115-5.

Padilla Carmona, Carles (ed.). Llull, Cervantes, Shakespeare. Imágenes literarias de la locura. Valencia: Universitat de València; 2018. 196 p.

Copiar al portapapeles