La vid y el vino en España

Edades Antigua y Media

Juan Piqueras

ISBN: 978-84-370-9387-1

Matèria: geografia, història

Submatèries: història medieval

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 24 cm

Pàgines: 468 pp.

30,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La cultura del vi és una de les característiques més excel·lents de l'àmbit geogràfic del Mediterrani, no únicament com a part de la seua dieta alimentària i element festiu i religiós, sinó també com a mercaderia i font de riquesa econòmica. Aquest llibre tracta del cultiu de la vinya i del comerç del vi a Espanya durant les Edats Antiga i Mitjana en el marc del Mediterrani i l'Europa Occidental. Existeix doncs una herència vitícola comuna d'origen romà així com una xarxa internacional en la qual els vins i les panses espanyols eren mercaderia habitual a Anglaterra, Alemanya, Flandes, França i fins i tot Itàlia. La viticultura i l'enologia van nàixer en l'Orient Mitjà cap al tercer mil.lenni abans de Crist. Gràcies als comerciants i colons fenicis i grecs, es va difondre cap a Occident i va arribar fins a les costes de la Península Ibèrica entorn del segle VII aC.

Citació

Piqueras Haba, J. [Juan] (2014). La vid y el vino en España. Edades Antigua y Media. Universitat de València.

Piqueras Haba, Juan. La vid y el vino en España. Edades Antigua y Media. Universitat de València, 2014.

PIQUERAS HABA, Juan. La vid y el vino en España. Edades Antigua y Media. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9387-1.

Piqueras Haba, Juan. La vid y el vino en España. Edades Antigua y Media. Valencia: Universitat de València; 2014. 468 p.

Copiar al portapapeles