La Unión Europea

Historia de un éxito tras las catástrofes del siglo XX

Ricard Pérez Casado

Col·lecció: Europa Política, 4

ISBN: 978-84-9134-099-7

Matèria: sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2017

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm

Pàgines: 288 pp.

15,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

La història de la Unió Europea no ha sigut mai fàcil; s'hi han viscut molts inconvenients, sotsobres, salts endavant i reculades que han configurat el seu camí fins a la situació crítica que vivim en l'actualitat. L'eixida del Regne Unit suposa un nou reajustament per a la UE i els efectes de l'anomenat Brexit es desconeixen en les seues dimensions exactes. Però el repte més gran a què s'enfronta és el de la desafecció de la ciutadania, ja que tota l'arquitectura institucional, política i econòmica és percebuda com una cosa llunyana i aliena. La percepció ciutadana de les institucions de la UE es redueix a les subvencions, a la millora de les infraestructures o a la major o menor llibertat de circulació de les persones. Aquest llibre tracta de resumir alguns dels reptes i de les amenaces que planen sobre el futur de la UE, i d'oferir algunes propostes per a la seua refundació.

Citació

Pérez Casado, R. [Ricard] (2017). La Unión Europea. Historia de un éxito tras las catástrofes del siglo XX. Universitat de València.

Pérez Casado, Ricard. La Unión Europea. Historia de un éxito tras las catástrofes del siglo XX. Universitat de València, 2017.

PÉREZ CASADO, Ricard. La Unión Europea. Historia de un éxito tras las catástrofes del siglo XX. Valencia: Universitat de València, 2017. ISBN 978-84-9134-099-7.

Pérez Casado, Ricard. La Unión Europea. Historia de un éxito tras las catástrofes del siglo XX. Valencia: Universitat de València; 2017. 288 p.

Copiar al portapapeles