La Real Academia de Bellas Artes de San Carlos en la Valencia ilustrada

Romà de la Calle, ed.

Col·lecció: Oberta, 162

ISBN: 978-84-370-7207-4

Matèria: art

Submatèries: patrimoni artístic

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 296 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La Real Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles de València es va poder desenvolupar gràcies a que el projecte va trobar en la Cort un grup de valencians que podia influir en el govern i que li va donar suport. Alguns detalls previs a la fundació i també l'evolució que algunes disciplines van tenir gràcies a la nova institució s'analitzen de manera detallada en aquest volum. Aquest llibre recull les conferències realitzades en el Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat (MuVIM) al final de març de 2007, amb motiu de la commemoració del 250 aniversari de la creació de la Real Acadèmia de Belles Arts de Sant Carles de València. Coordinat pel professor Romà de la Calle, les seues pàgines ens parlen del naixement i la posterior evolució d'aquesta històrica i rellevant institució valenciana.

Citació

Calle, R. d. [Romà de la] (2008). La Real Academia de Bellas Artes de San Carlos en la Valencia ilustrada. Universitat de València.

Calle, Romà de la. La Real Academia de Bellas Artes de San Carlos en la Valencia ilustrada. Universitat de València, 2008.

CALLE, Romà de la. La Real Academia de Bellas Artes de San Carlos en la Valencia ilustrada. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7207-4.

Calle, Romà de la. La Real Academia de Bellas Artes de San Carlos en la Valencia ilustrada. Valencia: Universitat de València; 2008. 296 p.

Copiar al portapapeles