Product Documents

La polémica sobre la cultura de masas en el periodo de entreguerras

Una antología crítica

Raúl Rodríguez Ferrándiz, coord.

Col·lecció: Estètica&Crítica, 32

ISBN: 978-84-370-8776-4

Matèria: art

Submatèries: patrimoni artístic

Idioma: castellà

Any ed.: 2012

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 20 cm

Pàgines: 272 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre pretén il·lustrar el debat sobre la cultura de masses en el seu moment inaugural i sens dubte més apassionat: el període d'entreguerres del segle passat. Els textos triats, tots inèdits fins ara en espanyol excepte un, vénen comentats i anotats per especialistes en la matèria per apropar-los al lector d'avui. Es reuneixen en aquest volum textos que pertanyen a pensadors, crítics i creadors que van reflexionar sobre l'auge de la cultura de masses, les seves causes i els seus efectes. No és exagerat dir que es tracta de textos on es gesten les categories que ordenaran durant el següent mig segle la reflexió sobre la cultura, així com el paper que juga en ella el «intel.lectual»: oci de masses (Kracauer), reproductibilitat de l'art i la cultura (Collingwood), perfils i nivells culturals (Priestley i Woolf), fins i tot una teoria del receptor i els efectes (Adorno).

Citació

Rodríguez Ferrándiz, R. [Raúl] (2012). La polémica sobre la cultura de masas en el periodo de entreguerras. Una antología crítica. Universitat de València.

Rodríguez Ferrándiz, Raúl. La polémica sobre la cultura de masas en el periodo de entreguerras. Una antología crítica. Universitat de València, 2012.

RODRÍGUEZ FERRÁNDIZ, Raúl. La polémica sobre la cultura de masas en el periodo de entreguerras. Una antología crítica. Valencia: Universitat de València, 2012. ISBN 978-84-370-8776-4.

Rodríguez Ferrándiz, Raúl. La polémica sobre la cultura de masas en el periodo de entreguerras. Una antología crítica. Valencia: Universitat de València; 2012. 272 p.

Copiar al portapapeles