Product Documents

La Mediterrània: realitat o metàfora

IX Universitat d'Estiu a Gandia

Ángel San Martín, ed.

Col·lecció: Oberta, 25

ISBN: 978-84-370-1323-7

Matèria: història, sociologia i política

Submatèries: història medieval

Idioma: català

Coeditor: Ajuntament de Gandia

Any ed.: 1993

Enquadernació: rústica

Format: 17 x 23 cm

Pàgines: 250 pp.

14,50 €

Sinopsi

Detalles

La Mediterrània: realitat o metàfora. Així s'enuncia la temàtica triada per la Universitat d'Estiu de Gandia per a la seua edició de 1992, de la qual es dóna compte aquest volum. La caiguda del mur de Berlín i la Guerra del Golf, la revolució iraniana amb l'aparició dels moviments fonamentalistes i el flux migratori cap al nord a través del Mediterrani revelen temes d'enorme rellevància cultural, social i política. La configuració d'identitats, la rivalitat, l'espai social i polític i la revisió de vells esquemes teòrics, són alguns dels tòpics que es poden trobar en aquest volum, tots exposats amb un llenguatge clar i rigorós, compromès amb perspectives d'aplec i de diàleg més que no de distanciament.

Citació

San Martín Alonso, . [Ángel] (1993). La Mediterrània: realitat o metàfora. IX Universitat d'Estiu a Gandia. Universitat de València.

San Martín Alonso, Ángel. La Mediterrània: realitat o metàfora. IX Universitat d'Estiu a Gandia. Universitat de València, 1993.

SAN MARTÍN ALONSO, Ángel. La Mediterrània: realitat o metàfora. IX Universitat d'Estiu a Gandia. Valencia: Universitat de València, 1993. ISBN 978-84-370-1323-7.

San Martín Alonso, Ángel. La Mediterrània: realitat o metàfora. IX Universitat d'Estiu a Gandia. Valencia: Universitat de València; 1993. 250 p.

Copiar al portapapeles