La fi de la diabetis?

Cèl·lules mare, l'esperança de la biomedicina

Ramon Gomis

Col·lecció: Sense Fronteres, 21

ISBN: 978-84-9824-095-5

Matèria: ciències, medicina

Submatèries: biologia

Idioma: català

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència, Edicions Bromera

Any ed.: 2006

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm

Pàgines: 120 pp.

19,95 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

«Vull escriure un llibre de reflexió, un xic provocador si cal, després d'escoltar, astorat, un nombre abundant de bajanades sobre les cèl·lules mare i la diabetis.» Amb aquesta claredat ens mostra Ramon Gomis les seves cartes. Avui, la vida de les persones que pateixen diabetis és molt més còmoda que fa trenta anys. I molt més fàcil, el control metabòlic de la malaltia. Però des del descobriment de la insulina cap dels avenços de la biociència no ha curat encara una persona amb diabetis. Per què? Els experiments amb cèl·lules mare en són la solució? La medicina i la ciència només s'aprenen fent un esforç per contestar aquelles preguntes que plantegen tant els malalts com els experiments. En l'exercici de respondre-les és quan avancem en el nostre saber. Conscient d'això, La fi de la diabetis?, escrit des de l'experiència i amb optimisme, reflexiona obertament sobre un tema de gran actualitat.

Citació

Gomis, R. [Ramon] (2006). La fi de la diabetis?. Cèl·lules mare, l'esperança de la biomedicina. Universitat de València.

Gomis, Ramon. La fi de la diabetis?. Cèl·lules mare, l'esperança de la biomedicina. Universitat de València, 2006.

GOMIS, Ramon. La fi de la diabetis?. Cèl·lules mare, l'esperança de la biomedicina. Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-9824-095-5.

Gomis, Ramon. La fi de la diabetis?. Cèl·lules mare, l'esperança de la biomedicina. Valencia: Universitat de València; 2006. 120 p.

Copiar al portapapeles