Product Documents

La condición jurídica de la mujer en los Furs de València

Carmen Lázaro Guillamón

ISBN: 978-84-9134-301-1

Matèria: dret, història, sociologia i política

Submatèries: història medieval

Idioma: castellà

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23,5 cm

Pàgines: 108

12,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

L’objectiu essencial és comprendre el paper de la dona que es descriu en el text dels "Furs de València", és a dir, la seua «condició», el seu poder, les seues representacions, el seu «espai jurídic», però no com una part aïllada, completament independent i oposada a la presumiblement omnímoda situació d’avantatge de l’home. La fi bàsica d’aquest treball és arribar a incloure en l’entramat de la història jurídica una peça més del puzle: la de la condició jurídica de la dona, que com les altres (la condició jurídica de l’home, la visió integral de la societat, de l’economia...) és essencial per a obtenir la imatge completa del Dret civil valencià històric. Es tracta d’oferir una imatge del context jurídic femení que complementa l’univers masculí i la globalitat de circumstàncies polítiques, demogràfiques, econòmiques, socials, etc., de la València de Jaume I.

Citació

Lázaro Guillamón, C. [Carmen] (2018). La condición jurídica de la mujer en los Furs de València . Universitat de València.

Lázaro Guillamón, Carmen. La condición jurídica de la mujer en los Furs de València . Universitat de València, 2018.

LÁZARO GUILLAMÓN, Carmen. La condición jurídica de la mujer en los Furs de València . Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9134-301-1.

Lázaro Guillamón, Carmen. La condición jurídica de la mujer en los Furs de València . Valencia: Universitat de València; 2018. 108 p.

Copiar al portapapeles