Kant. Llegir la «Crítica de la raó pura»

P. Camacho, J. Fernández, C. López, M. Llofriu Terrasa, G. Quintás Alonso, eds.

Col·lecció: Batxillerat

ISBN: 978-84-370-7602-7

Matèria: filosofia

Idioma: català

Any ed.: 2012

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 30 cm

Pàgines: 108 pp.

11,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Les preguntes que ens trasllada Kant en aquest pròleg són diverses i ben actuals. Tot i això, és inevitable destacar que algunes preguntes constitueixen el nucli de la seua atenció: A què és degut que en la metafísica no s'haja pogut trobar encara cap camí segur per a la ciència? Que potser és impossible? Aleshores, per què la natura ha esperonat la nostra raó amb l'afany infatigable de rastrejar-lo com una de les seues tasques més importants? [...] Quines indicacions podem utilitzar per esperar que recomençant les recerques serem més afortunats que altres ho han estat abans? En aquest text s'ha prevalgut l'orientar l'atenció del lector cap a la fi concreta amb el qual es pensa i escriu la «Crítica», com cap a la hipòtesi que fa possible aconseguir-ho.

Citació

Camacho, P. [Paula] & Fernández, J. [Jesús] & Kant, I. [Immanuel] & Llofriu Terrasa, M. J. [Miguel José] & Quintás Alonso, G. [Guillermo] (2012). Kant. Llegir la «Crítica de la raó pura». Universitat de València.

Camacho, Paula y Fernández, Jesús y Kant, Immanuel y Llofriu Terrasa, Miguel José y Quintás Alonso, Guillermo. Kant. Llegir la «Crítica de la raó pura». Universitat de València, 2012.

CAMACHO, Paula y FERNÁNDEZ, Jesús y KANT, Immanuel y LLOFRIU TERRASA, Miguel José y QUINTÁS ALONSO, Guillermo. Kant. Llegir la «Crítica de la raó pura». Valencia: Universitat de València, 2012. ISBN 978-84-370-7602-7.

Camacho, Paula y Fernández, Jesús y Kant, Immanuel y Llofriu Terrasa, Miguel José y Quintás Alonso, Guillermo. Kant. Llegir la «Crítica de la raó pura». Valencia: Universitat de València; 2012. 108 p.

Copiar al portapapeles