Jugar a ser déus

Els dilemes morals de la ciència

Salvador Macip i Maresma, Chris Willmott

Col·lecció: Sense Fronteres, 37

ISBN: 978-84-9026-208-5

Matèria: ciències, filosofia

Submatèries: biologia

Idioma: català

Coeditor: Bromera Edicions, Càtedra de Divulgació de la Ciència

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm

Pàgines: 280 pp.

20,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

La clonació d'humans, la medicina regenerativa, les anàlisis prenatals... Són molts els descobriments revolucionaris en el camp de la biomedicina que ens prometen una millora important de la qualitat de vida, però a la vegada poden provocar canvis que alteraran per sempre la societat. Els beneficis que ofereixen compensen el preu que haurem de pagar per ells? Els autors d'aquest llibre ens presenten els avenços més innovadors de la recerca biomèdica i ens ajuden, amb arguments a favor i en contra, a formar-nos una opinió sobre les conseqüències ètiques i socials que tindran. Més que donar respostes, els autors plantegen preguntes i proporcionen la informació que el lector necessita per respondre-les. I és que només aquells que entenguin la rellevància moral i social dels nous avenços científics podran participar en el debat sobre quin és el futur que volem per a la humanitat.

Citació

Macip i Maresma, S. [Salvador] & Willmott, C. [Chris] (2014). Jugar a ser déus. Els dilemes morals de la ciència. Universitat de València.

Macip i Maresma, Salvador y Willmott, Chris. Jugar a ser déus. Els dilemes morals de la ciència. Universitat de València, 2014.

MACIP I MARESMA, Salvador y WILLMOTT, Chris. Jugar a ser déus. Els dilemes morals de la ciència. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-9026-208-5.

Macip i Maresma, Salvador y Willmott, Chris. Jugar a ser déus. Els dilemes morals de la ciència. Valencia: Universitat de València; 2014. 280 p.

Copiar al portapapeles