Ilustración, ciencia y técnica en el siglo XVIII español

E. Martínez Ruiz, M. de Pazzis Pi Corrales, eds.

Col·lecció: Oberta, 158

ISBN: 978-84-370-7150-3

Matèria: història

Submatèries: història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 408 pp.

23,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Les Jornades Il·lustració, Ciència i Tècnica celebrades en el Museu Valencià de la Il·lustració i de la Modernitat (MuVIM) en l'any 2006, van contar amb prestigiosos especialistes valencians i espanyols del segle XVIII que van analitzar,d'una banda, els aspectes del procés històric de la Il·lustració i, de l'altra, la conservació i pervivència del saber il·lustrat, amb l'objectiu de mostrar el nivell científic i tècnic assolit per l'Espanya divuitesca. Aquest volum, que reuneix les setze ponències exposades en aquelles jornades, pretén ser un homenatge a tots aquells que van afavorir l'establiment de nous principis polítics, econòmics i socials. A més, la seua inquietud científica i el seu afany investigador van donar a la ciència i a la tècnica un fort impuls,i van assentar així els fonaments del desenvolupament posterior.

Citació

Martínez Ruiz, E. [Enrique] (2008). Ilustración, ciencia y técnica en el siglo XVIII español. Universitat de València.

Martínez Ruiz, Enrique. Ilustración, ciencia y técnica en el siglo XVIII español. Universitat de València, 2008.

MARTÍNEZ RUIZ, Enrique. Ilustración, ciencia y técnica en el siglo XVIII español. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7150-3.

Martínez Ruiz, Enrique. Ilustración, ciencia y técnica en el siglo XVIII español. Valencia: Universitat de València; 2008. 408 p.

Copiar al portapapeles