Gens i genealogies

Sobre la nostra herència cultural i biològica

Susanna Manrubia, Damián H. Zanette

Col·lecció: Sense Fronteres, 36

ISBN: 978-84-9026-085-2

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: català

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència, Edicions Bromera

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm

Pàgines: 200 pp.

20,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Els nostres pares ens han donat nom i ens han llegat els cognoms que diuen qui som. Una multitud d'avantpassats han encreuat els seus gens per a produir els que cada un de nosaltres tenim. Però si comparem els arbres genealògics de dos individus coetanis, descobrim que, en remuntar-nos a un temps no gens llunyà, resulten idèntics. Com és d'important el nostre llegat genètic? Fins a quin punt ens condiciona? "Gens i genealogies. Sobre la nostra herència cultural i biològica" relaciona els nostres trets culturals i biològics amb la intenció de fer-nos comprendre com apareixen algunes regularitats i, alhora, desfer alguns mites sobre la rellevància de l'herència. De ben segur que, partint dels arguments que s'hi exposen, el lector es replantejarà el valor de l'herència genètica i la importància de certs trets culturals que aparentment ens defineixen.

Citació

Manrubia, S. [Susana] & Zanette, D. H. [Damián H.] (2013). Gens i genealogies. Sobre la nostra herència cultural i biològica. Universitat de València.

Manrubia, Susana y Zanette, Damián H. Gens i genealogies. Sobre la nostra herència cultural i biològica. Universitat de València, 2013.

MANRUBIA, Susana y ZANETTE, Damián H. Gens i genealogies. Sobre la nostra herència cultural i biològica. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-9026-085-2.

Manrubia, Susana y Zanette, Damián H. Gens i genealogies. Sobre la nostra herència cultural i biològica. Valencia: Universitat de València; 2013. 200 p.

Copiar al portapapeles