Product Documents

Fidelitats a contra-corrent

El món dels Martínez Guerricabeitia

José Luis Villacañas Berlanga, ed.

ISBN: 978-84-9133-131-5

Matèria: art, història

Submatèries: arts plàstiques, història contemporània

Idioma: català

Coeditor: Fundació General Col·lecció Martínez Guerricabeitia, Generalitat Valenciana

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 15,5 x 23 cm

Pàgines: 344

21,00 €

Sinopsi

Detalles

Aquest volum, coordinat per José Luis Villacañas, recull els últims treballs sobre la família Martínez Guerricabeitia, concretament sobre els germans José i Jesús, i sobre els seus itineraris personals, les seues peripècies vitals i els llegats culturals que tots dos han deixat, cadascun en el desenvolupament de la seua existència. L'obra comença amb un text de José Luis Villacañas en el qual presenta la família, li segueix un text de José Martín que narra l'itinerari vital dels germans. A continuació, Miguel Corella ens parla de la col·lecció pictòrica que forma Jesús Martínez Guerricabeitia i dona en 1999 a la Universitat de Valéncia. L'esdeveniment artístic engegat per Jesús Martínez és analitzat per José Pedro Martínez i Lydia Frasquet. La biblioteca i l'arxiu de Jesús Martínez és analitzat per Everilda Ferriols i Miguel C. Muñoz. L'obra finalitza amb un apèndix documental. La publicació acompanya la mostra celebrada en San Miguel dels Reis entre març i maig de 2018.

Citació

Villacañas Berlanga, J. L. [José Luis ] (ed.) (2018). Fidelitats a contra-corrent. El món dels Martínez Guerricabeitia. Universitat de València.

Villacañas Berlanga, José Luis (ed.). Fidelitats a contra-corrent. El món dels Martínez Guerricabeitia. Universitat de València, 2018.

VILLACAÑAS BERLANGA, José Luis (ed.). Fidelitats a contra-corrent. El món dels Martínez Guerricabeitia. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9133-131-5.

Villacañas Berlanga, José Luis (ed.). Fidelitats a contra-corrent. El món dels Martínez Guerricabeitia. Valencia: Universitat de València; 2018. 344 p.

Copiar al portapapeles