Estudio sobre el «Crepúsculo de los ídolos» de F. Nietzsche

Javier Gracia, Paolo Stellino, Isabel Tamarit

Col·lecció: Educació. Laboratori de Materials, 25

ISBN: 978-84-370-7753-6

Matèria: filosofia

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 21 x 29 cm

Pàgines: 98 pp.

8,50 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre es presenta com un estudi sobre el "Crepúsculo de los ídolos" de Friedrich Nietzsche. Amb ell s'ofereix un material de suport del professorat, per a portar a terme la lectura d'aquesta obra i aprofundir en la proposta formativa del programa de Filosofia per a les P.A.U. Les nombroses al.lusions i referències a la contextualització del pensament de Nietzsche, així com a la gestació de l'obra en qüestió ajuden a una més adequada lectura i a una millor comprensió del text de Nietzsche. En aquest sentit, al final de cada apartat s'afegeix una "Bibliografia per a aprofundir", un "Anàlisi i comentaris als textos seleccionats per la Comissió de les P.A.U." així com un llistat de "Textos complementaris" per tal que el professor puga correlacionar el text treballat amb uns altres, en general també de Nietzsche.

Citació

Gracia, J. [Javier] & Stellino, P. [Paolo] & Tamarit López, I. [Isabel] (2010). Estudio sobre el «Crepúsculo de los ídolos» de F. Nietzsche. Universitat de València.

Gracia, Javier y Stellino, Paolo y Tamarit López, Isabel. Estudio sobre el «Crepúsculo de los ídolos» de F. Nietzsche. Universitat de València, 2010.

GRACIA, Javier y STELLINO, Paolo y TAMARIT LÓPEZ, Isabel. Estudio sobre el «Crepúsculo de los ídolos» de F. Nietzsche. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7753-6.

Gracia, Javier y Stellino, Paolo y Tamarit López, Isabel. Estudio sobre el «Crepúsculo de los ídolos» de F. Nietzsche. Valencia: Universitat de València; 2010. 98 p.

Copiar al portapapeles