Product Documents

Estética del reconocimiento

Fragmentos de una crítica social de las artes

Francesc J. Hernàndez, Benno Herzog

Col·lecció: Estètica&Crítica, 38

ISBN: 978-84-370-9715-2

Matèria: filosofia, sociologia i política

Idioma: castellà

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 20 cm.

Pàgines: 246 pp.

14,50 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Pot l'art ser utilitzat per a desplegar la crítica social? Aquesta és la pregunta que guia les reflexions del present llibre, dirigit a persones interessades en l'estètica, la filosofia o les ciències socials. En la primera part d'aquesta obra s'expliquen les seues fites més destacades, entre els quals es troben K. Marx, S. Kracauer, W. Benjamin, M. Horkheimer, T. W. Adorn i J. Habermas. En la segona part, centrada en la formulació de la teoria del reconeixement d'A. Honneth, s'incorporen no solament les seues obres clàssiques, sinó també la seua gran aportació de maduresa sobre el dret de la llibertat, oferint-se així una síntesi completa de l'autor. Finalment, s'analitzen, des de la pluralitat de les arts, les tres maneres de reconeixement (amor, dret i solidaritat). Aquestes reflexions es completen amb una selecció de textos clàssics.

Citació

Herzog, B. [Benno] (2015). Estética del reconocimiento. Fragmentos de una crítica social de las artes. Universitat de València.

Herzog, Benno. Estética del reconocimiento. Fragmentos de una crítica social de las artes. Universitat de València, 2015.

HERZOG, Benno. Estética del reconocimiento. Fragmentos de una crítica social de las artes. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9715-2.

Herzog, Benno. Estética del reconocimiento. Fragmentos de una crítica social de las artes. Valencia: Universitat de València; 2015. 246 p.

Copiar al portapapeles