Product Documents

En torno a Albert Einstein (2ª ed.)

Su ciencia y su tiempo

José Adolfo de Azcárraga

ISBN: 978-84-370-6873-2

Matèria: ciències, història de la ciència i documentaciò

Submatèries: física

Idioma: castellà

Any ed.: 2007

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 23,5 cm

Pàgines: 328 pp.

24,50 €

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre dóna compte de l'extraordinari avanç de la física en la primera meitat del segle XX i de la seua influència en l'actual. Amb un llenguatge precís però senzill, l'autor explora els orígens científics del nostre present. El lector podrà participar de les dificultats a què es van enfrontar Einstein i els seus contemporanis, percebre l'ambient polític en què progressava la física i el pensament filosòfic dels seus creadors. Boltzmann, Mach, Planck, De Broglie, Einstein, Hilbert, Bohr, Pauli, Schrödinger, Born, Heisenberg, Oppenheimer, Bethe, Nishina, Sakharov i molts altres grans científics són protagonistes d'aquesta història. Però també ho són Roosevelt, Truman, Stalin, Beria, Hitler, Speer o Hiro-Ito, la carrera per la bomba atòmica, la relació entre la ciència i el poder o el valor de la investigació i de la ciència mateixa. L'obra va rebre l'any 2005 el Premi Especial Any Mundial de la Física, atorgat conjuntament per la Real Sociedad Española de Física, la Real Sociedad Matemática Española i la Fundación Española para a la Ciencia y la Tecnología. José Adolfo de Azcárraga és catedràtic de Física Teòrica de la Universitat de València i membre de l'IFIC (CSIC-UVEG).

Citació

Azcárraga Feliu, J. A. [José Adolfo de] (2007). En torno a Albert Einstein (2ª ed.). Su ciencia y su tiempo. Universitat de València.

Azcárraga Feliu, José Adolfo de. En torno a Albert Einstein (2ª ed.). Su ciencia y su tiempo. Universitat de València, 2007.

AZCÁRRAGA FELIU, José Adolfo de. En torno a Albert Einstein (2ª ed.). Su ciencia y su tiempo. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6873-2.

Azcárraga Feliu, José Adolfo de. En torno a Albert Einstein (2ª ed.). Su ciencia y su tiempo. Valencia: Universitat de València; 2007. 328 p.

Copiar al portapapeles