Els joguets de Dénia

Un segle d'activitat industrial

Mª Teresa Carrió, Mª Roser Cabrera

ISBN: 978-84-370-7377-4

Matèria: economia, història

Submatèries: història contemporània

Idioma: català

Coeditor: Ajuntament de Dénia

Any ed.: 2009

Enquadernació: cartoné

Format: 30 x 30 cm

Pàgines: 176 pp.

42,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

A la primeria del segle passat, Dénia va veure sorgir una indústria, la del joguet, que seria vital per al seu desenvolupament, precisament en uns moments de declivi de la seua activitat productiva principal fins aleshores: el monocultiu i l'exportació de la pansa. Fabricants, treballadors, representants, famílies senceres, constitueixen el teixit humà de la memòria que queda transmesa en aquestes pàgines. Aquest llibre, fruit d'una llarga tasca de recerca de les autores, és, tanmateix, un treball col·lectiu, que s'ha nodrit de les aportacions entusiastes i desinteressades de moltes persones i entitats. En definitiva, una aproximació al passat a través de la mirada al joguet i a la seua època d'esplendor a la ciutat. L'Ajuntament de Dénia va premiar el projecte inicial d'aquesta recerca amb la IX Beca d'Investigació.

Citació

Cabrera González, M. R. [M. Roser] & Carrió Rovira, M. T. [M. Teresa] (2009). Els joguets de Dénia. Un segle d'activitat industrial. Universitat de València.

Cabrera González, M. Roser y Carrió Rovira, M. Teresa. Els joguets de Dénia. Un segle d'activitat industrial. Universitat de València, 2009.

CABRERA GONZÁLEZ, M. Roser y CARRIÓ ROVIRA, M. Teresa. Els joguets de Dénia. Un segle d'activitat industrial. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7377-4.

Cabrera González, M. Roser y Carrió Rovira, M. Teresa. Els joguets de Dénia. Un segle d'activitat industrial. Valencia: Universitat de València; 2009. 176 p.

Copiar al portapapeles