Elogio del algoritmo: las matemáticas del cálculo científico

Elogi de l'algorisme: les matemàtiques del càlcul científic

Antonio Marquina Vila

ISBN: 978-84-370-9913-2

Matèria: ciències

Submatèries: matemàtiques

Idioma: castellà

Any ed.: 2016

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 21 cm.

Pàgines: 66 pp.

5,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Lliçó magistral llegida en el solemne acte d'obertura del curs 2016-2017. Antonio Marquina Vila (València, 1948) és catedràtic d'Anàlisi Matemàtica de la Universitat de València, ha estat l'encarregat de la lliçó magistral llegida en el solemne acte d'obertura del curs 2016-201 sota el títol «Elogi de l'algorisme: les matemàtiques del càlcul científic», que ara es recull en aquest volum. L'objectiu d'aquesta exposició és posar de manifest la intensa evolució que està tenint lloc en la recerca matemàtica del càlcul científic, per donar resposta als reptes del desenvolupament de moltes àrees de la ciència en general, la física, la química, la biologia i les enginyeries en particular, les ciències de la informació especialment.

Citació

Marquina Vila, A. [Antonio] (2016). Elogio del algoritmo: las matemáticas del cálculo científico. Elogi de l'algorisme: les matemàtiques del càlcul científic. Universitat de València.

Marquina Vila, Antonio. Elogio del algoritmo: las matemáticas del cálculo científico. Elogi de l'algorisme: les matemàtiques del càlcul científic. Universitat de València, 2016.

MARQUINA VILA, Antonio. Elogio del algoritmo: las matemáticas del cálculo científico. Elogi de l'algorisme: les matemàtiques del càlcul científic. Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 978-84-370-9913-2.

Marquina Vila, Antonio. Elogio del algoritmo: las matemáticas del cálculo científico. Elogi de l'algorisme: les matemàtiques del càlcul científic. Valencia: Universitat de València; 2016. 66 p.

Copiar al portapapeles