Product Documents

El mundo es un pañuelo

Un paseo pluridisciplinar por la ciencia

Bartolo Luque Serrano

Col·lecció: Sin Fronteras, 15

ISBN: 978-84-370-7325-5

Matèria: ciències, economia

Submatèries: biologia, física, informàtica i electrònica, matemàtiques, química

Idioma: castellà

Coeditor: Càtedra de Divulgació de la Ciència

Any ed.: 2009

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 24 cm

Pàgines: 220 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Amb un ampli sentit de l'humor, els textos que formen aquest llibre aborden temàtiques científiques ben variades: les mentides estadístiques, el caos determinista, la globalització de les comunicacions, els perills de la informàtica, qüestions matemàtiques entorn dels nombres primers. I tot això explicat d'una manera senzilla. L'autor recorre també, amb una amenitat excepcional, a temes propis de la biologia com ara el descobriment de l'ADN, l'ús i abús dels virus, la psicologia en les tècniques de màrqueting o els detectors de mentides. El llibre planteja un debat sobre els resultats recents de la física dels sistemes complexos en xarxes socials.

Citació

Luque Serrano, B. [Bartolo] (2009). El mundo es un pañuelo. Un paseo pluridisciplinar por la ciencia. Universitat de València.

Luque Serrano, Bartolo. El mundo es un pañuelo. Un paseo pluridisciplinar por la ciencia. Universitat de València, 2009.

LUQUE SERRANO, Bartolo. El mundo es un pañuelo. Un paseo pluridisciplinar por la ciencia. Valencia: Universitat de València, 2009. ISBN 978-84-370-7325-5.

Luque Serrano, Bartolo. El mundo es un pañuelo. Un paseo pluridisciplinar por la ciencia. Valencia: Universitat de València; 2009. 220 p.

Copiar al portapapeles