Product Documents

El libro español en Londres

La visión de España en Inglaterra (Siglos XVI al XIX)

Nicolás Bas Martín, Barry Taylor, eds.

Col·lecció: Oberta, 226

ISBN: 978-84-370-9915-6

Matèria: història

Submatèries: història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2016

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 23 cm

Pàgines: 234 pp.

18,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

La imatge d'Espanya a Anglaterra ha sigut estudiada històricament des de molt diferents prismes però no així des d'un punt de vista bibliogràfic. Conèixer la presència del llibre espanyol a Londres des dels segles XVI al XIX suposa un nou enfocament i una aportació a la ‘imatge’ d'Espanya a Europa. Amb eixe objecte, s'estudien per primera vegada els catàlegs de llibreries, subhastes, fons de biblioteques particulars i institucions que al llarg d'aquests tres segles d'existència van deixar una profunda petjada a Londres. Així doncs, el llibre va ser un dels millors ambaixadors de la cultura espanyola a Anglaterra. Cosa ben diferent serà conèixer si aquest es va convertir en vehicle de transmissió d'una cultura ancorada en el passat o reflex d'un país en la senda de la modernitat. Aquest volum reuneix un conjunt de textos a càrrec de destacats especialistes britànics i espanyols.

Citació

Bas, N. [Nicolás] & Taylor, B. [Barry] (2016). El libro español en Londres. La visión de España en Inglaterra (Siglos XVI al XIX). Universitat de València.

Bas, Nicolás y Taylor, Barr. El libro español en Londres. La visión de España en Inglaterra (Siglos XVI al XIX). Universitat de València, 2016.

BAS, Nicolás y TAYLOR, Barr. El libro español en Londres. La visión de España en Inglaterra (Siglos XVI al XIX). Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 978-84-370-9915-6.

Bas, Nicolás y Taylor, Barr. El libro español en Londres. La visión de España en Inglaterra (Siglos XVI al XIX). Valencia: Universitat de València; 2016. 234 p.

Copiar al portapapeles