Product Documents

El desván de la evolución

François Jacob

Andrés Moya, Juli Peretó, eds.

Traducció: Dolors Udina

Col·lecció: Honoris Causa, 23

ISBN: 978-84-370-6646-2

Matèria: ciències, medicina

Submatèries: biologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2007

Enquadernació: cartoné

Format: 17 x 24 cm.

Pàgines: 360 pp.

23,00 €

Sinopsi

Detalles

Premi Nobel de Fisiologia o Medicina en 1965 i doctor Honoris Causa per la Universitat de València des de 1993, és un dels biòlegs més distingits del segle XX. Les seues aportacions han estat: revelar com es regula l'expressió dels gens en bacteris, l'elaboració del model de l'operó i l'estudi del desenvolupament animal amb l'embrió de ratolí com a model. Encara que la seua biografia científica recorre les principals etapes del progrés de la biologia molecular contemporània, Jacob mai no ha distingit entre el descobriment científic i la reflexió sobre com s'arriba a ell. D'on es deriva el gran interès que susciten les seues aportacions a la història de les idees i, en particular, a l'epistemologia de la biologia. Jacob ha fet popular la imatge, rica i valuosa, de l'evolució biològica com un bricolatge, de vegades molt tosc, i no com el resultat d'un disseny d'enginyeria.

Citació

Jacob, F. [François] & Moya, A. [Andrés] & Peretó, J. [Juli] (2007). El desván de la evolución. Universitat de València.

Jacob, François y Moya, Andrés y Peretó, Juli. El desván de la evolución. Universitat de València, 2007.

JACOB, François y MOYA, Andrés y PERETó, Juli. El desván de la evolución. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6646-2.

Jacob, François y Moya, Andrés y Peretó, Juli. El desván de la evolución. Valencia: Universitat de València; 2007. 360 p.

Copiar al portapapeles