Product Documents

El cristianismo occidental en la Edad Media

Siglos IV-XV

Jacques Paul

Traducció: Júlia Climent

Col·lecció: Història, 156

ISBN: 978-84-370-9388-8

Matèria: filosofia, història, sociologia i política

Submatèries: història medieval

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 456 pp.

28,50 €

Sinopsi

Detalles

Com a religió de salvació, el cristianisme ensenya un monoteisme que exclou qualsevol altra creença i que compromet als seus fidels a viure segons una moral rigorosa. L'espera de la felicitat celestial i de la fi dels temps els allunya del món. Per tots aquests trets, els cristians són estranys per a la civilització greco-romana, encara que el cristianisme s'imposa fins a convertir-se en la religió oficial de l'Imperi romà, i de tots els regnes que li succeeixen durant l'Edat Mitjana en l'Europa occidental. L'Església es converteix en un actor essencial de la vida social, es naturalitza social i culturalment, aconseguint-ho al preu d'una difícil adaptació, potser massa aconseguida. Aquesta història llarga i complexa és la que el present llibre descriu en tota la seua diversitat. L'exercici del poder, la jerarquia social, les conductes humanes, les maneres de raonar, es veuen successivament afectades.

Citació

Climent, J. [Julia] (2014). El cristianismo occidental en la Edad Media. Siglos IV-XV. Universitat de València.

Climent, Julia. El cristianismo occidental en la Edad Media. Siglos IV-XV. Universitat de València, 2014.

CLIMENT, Julia. El cristianismo occidental en la Edad Media. Siglos IV-XV. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9388-8.

Climent, Julia. El cristianismo occidental en la Edad Media. Siglos IV-XV. Valencia: Universitat de València; 2014. 456 p.

Copiar al portapapeles