Product Documents

El cine de pensamiento

Formas de la imaginación técno-estética

Josep M. Català, ed.

Col·lecció: Aldea Global, 27

ISBN: 978-84-370-9171-6

Matèria: filologia, filosofia

Submatèries: comunicaciò i traducció

Idioma: castellà

Coeditor: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Jaume I, Universitat Pompeu Fabra

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 258 pp.

20,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

La imatge en moviment, que va nàixer inaugurant un nou règim de la representació visual, implica l'aparició d'una nova forma de retòrica audiovisual que supera els límits del llenguatge cinematogràfic clàssic, i afavoreix el desenvolupament de formes de pensament inèdites que amplien el règim del pensar basat en la paraula. Aquest volum presenta una sèrie d'aproximacions a diferents facetes del fenomen cinematogràfic que van des de la pràctica de les avantguardes, passant per l'acostament a cineastes relacionats amb l'assaig fílmic, com Herzog, Farocki o Rossellini, així com per l'anàlisi de territoris connectats amb la memòria o amb el cinema popular. Mitjançant aquests enfocaments diversos, es cobreixen les diferents facetes del pensar cinematogràfic, que van des de la possibilitat d'un pensament essencialment fílmic al desenvolupament d'un pensar amb el cinema.

Citació

Català Domènech, J. M. [Josep Maria] (2014). El cine de pensamiento. Formas de la imaginación técno-estética. Universitat de València.

Català Domènech, Josep Maria. El cine de pensamiento. Formas de la imaginación técno-estética. Universitat de València, 2014.

CATALÀ DOMÈNECH, Josep Maria. El cine de pensamiento. Formas de la imaginación técno-estética. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9171-6.

Català Domènech, Josep Maria. El cine de pensamiento. Formas de la imaginación técno-estética. Valencia: Universitat de València; 2014. 258 p.

Copiar al portapapeles