El absentismo laboral

Antecedentes, consecuencias y estrategias de mejora

José M. Peiró, Isabel Rodríguez Molina, Mª Gloria González Morales

ISBN: 978-84-370-7258-6

Matèria: economia

Idioma: castellà

Any ed.: 2008

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 212 pp.

15,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Fruit de la col·laboració entre la mútua Umivale i la Universitat es va crear la Càtedra Salut Laboral i Empresa, que té com a objectiu impulsar investigacions sobre aquesta temàtica i propiciar activitats de transferència, formatives i de divulgació amb especial atenció al tema de l'absentisme laboral. Emmarcada en aquestes col·laboracions, aquesta obra presenta una anàlisi sobre el fenomen de l'absentisme laboral des d'una àmplia perspectiva, oferint suggeriments i propostes per a la seua millora. Separada en tres grans blocs, en primer lloc es descriuen a nivell macro els índexs d'absentisme laboral. La segona part se centra en l'anàlisi de la realitat en funció de variables demogràfiques, laborals i organitzacionals. Finalment, per a completar l'estudi, es realitza una investigació a través de grups d'informants rellevants i significatius en el tema.

Citació

González Morales, M. G. [M.ª Gloria] & Peiró Silla, J. M. [José María] (2008). El absentismo laboral. Antecedentes, consecuencias y estrategias de mejora. Universitat de València.

González Morales, M.ª Gloria y Peiró Silla, José María. El absentismo laboral. Antecedentes, consecuencias y estrategias de mejora. Universitat de València, 2008.

GONZÁLEZ MORALES, M.ª Gloria y PEIRÓ SILLA, José María. El absentismo laboral. Antecedentes, consecuencias y estrategias de mejora. Valencia: Universitat de València, 2008. ISBN 978-84-370-7258-6.

González Morales, M.ª Gloria y Peiró Silla, José María. El absentismo laboral. Antecedentes, consecuencias y estrategias de mejora. Valencia: Universitat de València; 2008. 212 p.

Copiar al portapapeles