Product Documents

Disciplinas, saberes y prácticas

Filosofía natural, matemáticas y astronomía en la sociedad española de la época moderna

Víctor Navarro Brotons

Col·lecció: Història, 158

ISBN: 978-84-370-9446-5

Matèria: història de la ciència i documentaciò

Idioma: castellà

Any ed.: 2014

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm.

Pàgines: 500 pp.

25,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Entre els segles XV i XVIII Europa va ser l'escenari d'una sèrie de novetats, canvis o transformacions en els sabers sobre la naturalesa, en els procediments i mètodes emprats per a descriure-la i explicar els seus processos, i en la manera d'organitzar les activitats o pràctiques relacionades amb aquests sabers. El present llibre ofereix un conjunt de treballs basats en els resultats de recerques de l'autor realitzades al llarg de diverses dècades i en una amplíssima bibliografia, dedicats a l'activitat desenvolupada en l'àmbit de les disciplines matemàtiques o físic-matemàtiques i les seues aplicacions, així com en filosofia natural, en la societat espanyola dels segles XVI-XVIII. Tot això, des d'una perspectiva comparada i deixant de costat estèrils apriorismes o construccions ideològiques sobre la «ciència espanyola».

Citació

Navarro Brotons, V. [Víctor] (2014). Disciplinas, saberes y prácticas. Filosofía natural, matemáticas y astronomía en la sociedad española de la época moderna. Universitat de València.

Navarro Brotons, Víctor. Disciplinas, saberes y prácticas. Filosofía natural, matemáticas y astronomía en la sociedad española de la época moderna. Universitat de València, 2014.

NAVARRO BROTONS, Víctor. Disciplinas, saberes y prácticas. Filosofía natural, matemáticas y astronomía en la sociedad española de la época moderna. Valencia: Universitat de València, 2014. ISBN 978-84-370-9446-5.

Navarro Brotons, Víctor. Disciplinas, saberes y prácticas. Filosofía natural, matemáticas y astronomía en la sociedad española de la época moderna. Valencia: Universitat de València; 2014. 500 p.

Copiar al portapapeles