Product Documents

Desde la capital de la República

Nuevas perspectivas y estudios sobre la Guerra Civil Española

Sergio Valero Gómez, Marta García Carrión, eds.

ISBN: 978-84-9134-387-5

Matèria: història

Submatèries: història contemporània

Idioma: castellà

Any ed.: 2018

Enquadernació: rústica

Format: 16,5 x 23 cm

Pàgines: 416

25,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Els diferents estudis del present volum recorren l'àmbit polític tant intern com extern, a través de la influència que la Guerra Civil espanyola va tenir en les relacions internacionals del moment, i també paren atenció en el paper que van jugar les identitats nacionals, tant en el desenvolupament propi com en la seua relació amb les altres. A més, no obliden la importància que van tenir l'educació i la cultura durant la conflagració, quan es va produir una autèntica explosió d'iniciatives en aquests àmbits, ni altres qüestions tan essencials com la vida quotidiana d'aquells que van haver de sobreviure a mesos i mesos de guerra: com la van patir, què van menjar, com van canviar el seu dia a dia per a adaptar-lo a un context brutal. Finalment, com a prova de l'empremta que el conflicte ha deixat en l'Espanya posterior, el volum es tanca amb un apartat dedicat a la memòria i a la construcció i reconstrucció dels relats entorn de la guerra. Així, la Guerra Civil es presenta com una qüestió que continua necessitant de nous estudis que complementen i completen les visions ja assentades d'un conflicte que va marcar i segueix marcant l'esdevenir espanyol.

Citació

García Carrión, M. [Marta] & Valero Gómez, S. [Sergio] (2018). Desde la capital de la República. Nuevas perspectivas y estudios sobre la Guerra Civil Española. Universitat de València.

García Carrión, Marta y Valero Gómez, Sergio. Desde la capital de la República. Nuevas perspectivas y estudios sobre la Guerra Civil Española. Universitat de València, 2018.

GARCÍA CARRIÓN, Marta y VALERO GÓMEZ, Sergio. Desde la capital de la República. Nuevas perspectivas y estudios sobre la Guerra Civil Española. Valencia: Universitat de València, 2018. ISBN 978-84-9134-387-5.

García Carrión, Marta y Valero Gómez, Sergio. Desde la capital de la República. Nuevas perspectivas y estudios sobre la Guerra Civil Española. Valencia: Universitat de València; 2018. 416 p.

Copiar al portapapeles