Product Documents

Defensar la ciència dintre de la raó

Entre el cientisme i el cinisme

Susan Haack

Traducció: Neus Andreu

Col·lecció: Pensament Científic

ISBN: 978-84-370-8056-7

Matèria: història de la ciència i documentaciò

Idioma: català

Any ed.: 2011

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm

Pàgines: 488 pp.

24,50 €

Sinopsi

Detalles

Amb un abast extens i una anàlisi penetrant, i profusament il·lustrat amb exemples de la història de la ciència, aquest enfocament nou i original de temes comuns sobre l'evidència i el mètode científics s'enfronta a qüestions crucials sobre la ciència i el seu lloc en la societat. Escrivint amb vivacitat i humor sardònic, amb un estil enginyós, directe i accessible, Haack porta els lectors més enllà de les guerres de la ciència, fins a una comprensió assenyada del valor i de les limitacions de l'empresa científica. Segons el professor Paul Gross de la Universitat de Virgínia, es tracta d'una obra original, d'una erudita de reputació mundial sobre la naturalesa de la ciència i el seu impacte en els assumptes culturals que impliquen l'interès públic

Citació

Andreu Ruiz, N. [Neus] & Haack, S. [Susan] (2011). Defensar la ciència dintre de la raó. Entre el cientisme i el cinisme. Universitat de València.

Andreu Ruiz, Neus y Haack, Susan. Defensar la ciència dintre de la raó. Entre el cientisme i el cinisme. Universitat de València, 2011.

ANDREU RUIZ, Neus y HAACK, Susan. Defensar la ciència dintre de la raó. Entre el cientisme i el cinisme. Valencia: Universitat de València, 2011. ISBN 978-84-370-8056-7.

Andreu Ruiz, Neus y Haack, Susan. Defensar la ciència dintre de la raó. Entre el cientisme i el cinisme. Valencia: Universitat de València; 2011. 488 p.

Copiar al portapapeles