Cosmopolitismo y nacionalismo

De la Ilustración al mundo contemporáneo

G. López Sastre, V. Sanfélix Vidarte, eds.

Col·lecció: Oberta, 186

ISBN: 978-84-370-7773-4

Matèria: història

Submatèries: història contemporània, història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2010

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 228 pp.

18,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

El nacionalisme i la seva relació amb el cosmopolitisme ha estat un tema de reflexió constant i central per a la filosofia i la teoria política des de la il·lustració fins als nostres dies. Dins de la programació de congressos del MuVIM, al maig de 2009 els debats van girar entorn del sorgiment de l'ideal cosmopolita i del nacionalisme. El present volum recull una sèrie d'assajos que analitzen críticament la perspectiva que sobre aquesta candent qüestió han tingut alguns dels pensadors més destacats dels segles XVII, XVIII, XIX i XX. El seu objectiu és proporcionar al lector una àmplia panoràmica que li permeta dotar-se d'algunes claus per entendre una qüestió que en un món globalitzat com el nostre adquireix nova rellevància i significació.

Citació

López Sastre, G. [Gerardo] (2010). Cosmopolitismo y nacionalismo. De la Ilustración al mundo contemporáneo. Universitat de València.

López Sastre, Gerardo. Cosmopolitismo y nacionalismo. De la Ilustración al mundo contemporáneo. Universitat de València, 2010.

LÓPEZ SASTRE, Gerardo. Cosmopolitismo y nacionalismo. De la Ilustración al mundo contemporáneo. Valencia: Universitat de València, 2010. ISBN 978-84-370-7773-4.

López Sastre, Gerardo. Cosmopolitismo y nacionalismo. De la Ilustración al mundo contemporáneo. Valencia: Universitat de València; 2010. 228 p.

Copiar al portapapeles