Product Documents

Clima, naturaleza y desastre

España e Hispanoamérica durante la Edad Moderna

Armando Alberola Romá, coord.

Col·lecció: Oberta, 208

ISBN: 978-84-370-9006-1

Matèria: geografia, història

Submatèries: història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm.

Pàgines: 244 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Els estudis que integren el present volum constitueixen resultats de recerques de primera mà desenvolupades pels components del Grup de Recerca en Història i Clima de la Universitat d'Alacant, a les quals s'incorporen contribucions d'experts d'altres universitats espanyoles. Meteorologia extrema, naturalesa deslligada, desastres, crisis de subsistències i religiositat popular són elements, entre uns altres, amb els quals es construeixen les diferents aportacions. En algunes d'elles s'ofereixen propostes metodològiques per a afrontar l'anàlisi que, en última instància, pretén donar a conèixer -com més i millor siga possible- la manera com les societats de l'Antic Règim i les seues precàries economies van suportar aquests problemes i també en quina mesura van intentar fer-los front i mitigar els seus efectes.

Citació

Alberola Romá, A. [Armando] (2013). Clima, naturaleza y desastre. España e Hispanoamérica durante la Edad Moderna. Universitat de València.

Alberola Romá, Armando. Clima, naturaleza y desastre. España e Hispanoamérica durante la Edad Moderna. Universitat de València, 2013.

ALBEROLA ROMá, Armando. Clima, naturaleza y desastre. España e Hispanoamérica durante la Edad Moderna. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9006-1.

Alberola Romá, Armando. Clima, naturaleza y desastre. España e Hispanoamérica durante la Edad Moderna. Valencia: Universitat de València; 2013. 244 p.

Copiar al portapapeles