Product Documents

Clima, naturaleza y desastre

España e Hispanoamérica durante la Edad Moderna

Armando Alberola Romá, coord.

Col·lecció: Oberta, 208

ISBN: 978-84-370-9006-1

Matèria: geografia, història

Submatèries: història moderna

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 23 cm

Pàgines: 244 pp.

20,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

Els estudis que integren el present volum constitueixen resultats de recerques de primera mà desenvolupades pels components del Grup de Recerca en Història i Clima de la Universitat d'Alacant, a les quals s'incorporen contribucions d'experts d'altres universitats espanyoles. Meteorologia extrema, naturalesa deslligada, desastres, crisis de subsistències i religiositat popular són elements, entre uns altres, amb els quals es construeixen les diferents aportacions. En algunes d'elles s'ofereixen propostes metodològiques per a afrontar l'anàlisi que, en última instància, pretén donar a conèixer -com més i millor siga possible- la manera com les societats de l'Antic Règim i les seues precàries economies van suportar aquests problemes i també en quina mesura van intentar fer-los front i mitigar els seus efectes.

Citació

Alberola Romá, A. [Armando] (2013). Clima, naturaleza y desastre. España e Hispanoamérica durante la Edad Moderna. Universitat de València.

Alberola Romá, Armando. Clima, naturaleza y desastre. España e Hispanoamérica durante la Edad Moderna. Universitat de València, 2013.

ALBEROLA ROMÁ, Armando. Clima, naturaleza y desastre. España e Hispanoamérica durante la Edad Moderna. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9006-1.

Alberola Romá, Armando. Clima, naturaleza y desastre. España e Hispanoamérica durante la Edad Moderna. Valencia: Universitat de València; 2013. 244 p.

Copiar al portapapeles