Product Documents

Ciudad, espacio urbano y arqueología

La fábrica urbana

Henri Galinié

Ricardo González Villaescusa, introd. Est.

Traducció: Daniela Márquez

Col·lecció: Història, 131

ISBN: 978-84-370-8884-6

Matèria: història

Submatèries: teoria de la història i historiografia

Idioma: castellà

Any ed.: 2012

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 138 pp.

14,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

La "fàbrica urbana" planteja un marc conceptual i un utillatge teòric per comprendre per què una ciutat és com és en el seu estat final, en el seu resultat observable. A partir del producte final de la ciutat, de l'espai, com la percebem avui, i de la visió del procés històric que ens ofereix l'arqueologia, podem entendre com va ser l'acció social que li va atorgar una determinada identitat i configuració, el «text» primigeni que atorga carta de naixement a aquest espai. Les aportacions de Weber, Bourdieu, Elias o el geògraf Di Méo ajuden a l'autor a construir una lectura de les societats en l'espai. El llibre planteja un marc conceptual i un utillatge teòric per formular els interrogants adequats que permetin comprendre per què una ciutat és com és en el seu estat final, en el seu resultat observable.

Citació

Galinié, H. [Henri] & González Villaescusa, R. [Ricardo] & Márquez, D. [Daniela] (2012). Ciudad, espacio urbano y arqueología. La fábrica urbana. Universitat de València.

Galinié, Henri y González Villaescusa, Ricardo y Márquez, Daniela. Ciudad, espacio urbano y arqueología. La fábrica urbana. Universitat de València, 2012.

GALINIÉ, Henri y GONZÁLEZ VILLAESCUSA, Ricardo y MÁRQUEZ, Daniela. Ciudad, espacio urbano y arqueología. La fábrica urbana. Valencia: Universitat de València, 2012. ISBN 978-84-370-8884-6.

Galinié, Henri y González Villaescusa, Ricardo y Márquez, Daniela. Ciudad, espacio urbano y arqueología. La fábrica urbana. Valencia: Universitat de València; 2012. 138 p.

Copiar al portapapeles