Product Documents

Cardiología clínica

F. J. Chorro Gascó, R. García Civera, V. López Merino, eds.

Col·lecció: Educació. Sèrie Materials, 100

ISBN: 978-84-370-6715-5

Matèria: medicina

Idioma: castellà

Any ed.: 2007

Enquadernació: cartoné

Format: 17 x 25 cm

Pàgines: 926 pp.

69,00 €

Disponible en formato electrónico:

Sinopsi

Detalles

La cardiologia està subjecta a una constant evolució que és determinada per diversos factors d'índole científica i social. Entre ells es troba el creixement exponencial de la informació relacionada amb les malalties cardiovasculars, que inclou els resultats de múltiples assaigs clínics. Aquests estudis aporten proves sobre l'eficàcia dels procediments diagnòstics i terapèutics que ens ajuden a resoldre els problemes clínics plantejats pels pacients. I per a això és necessari disposar de la informació més rellevant, i situar-la adequadament en una visió de conjunt que forma part de la carcassa sobre la qual construïm els nostres raonaments. Cardiologia clínica mostra el panorama actual dels estudis sobre les malalties cardiovasculars i proporciona una visió general de l'especialitat, no és només una eina per a estudiants i especialistes en formació, sinó també per a metges i cardiòlegs que desitgen actualitzar els seus coneixements sobre aquestes malalties. Aquesta obra, coordinada per Francisco Javier Chorro Gascó i Roberto García Civera, professors titulars de Cardiologia, i per Vicente López Merino, catedràtic de Cardiologia, tots ells de la Universitat de València, ha comptat amb la participació de nombrosos especialistes de València, Alacant, Elx i Múrcia, amb àmplia experiència clínica i docent. Amb ella, la col·lecció Educació. Materials arriba als cent títols i assoleix la seua majoria d'edat.

Citació

Chorro Gascó, F. J. [Francisco Javier] & García Civera, R. [Roberto] & López Merino, V. [Vicente] (2007). Cardiología clínica. Universitat de València.

Chorro Gascó, Francisco Javier y García Civera, Roberto y López Merino, Vicente. Cardiología clínica. Universitat de València, 2007.

CHORRO GASCÓ, Francisco Javier y GARCÍA CIVERA, Roberto y LÓPEZ MERINO, Vicente. Cardiología clínica. Valencia: Universitat de València, 2007. ISBN 978-84-370-6715-5.

Chorro Gascó, Francisco Javier y García Civera, Roberto y López Merino, Vicente. Cardiología clínica. Valencia: Universitat de València; 2007. 926 p.

Copiar al portapapeles