Product Documents

Campesinos y señores en la Edad Media

Siglos VIII-XV

Laurent Feller

Traducció: Lluís To Figueras

Col·lecció: Història, 165

ISBN: 978-84-370-9643-8

Matèria: història

Submatèries: història medieval

Idioma: castellà

Any ed.: 2015

Enquadernació: rústica

Format: 16 x 24 cm

Pàgines: 356 pp.

20,00 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Aquest llibre aborda les relacions entre els amos de la terra i els productors des de l'època carolíngia fins als grans aixecaments camperols dels segles XIV i XV. El creixement de la riquesa es basa en part en la construcció d'estructures originals d'organització resumides en el terme «règim senyorial». Aquestes estructures no impedien a la societat camperola desenvolupar-se i enriquir-se de forma lenta però real. No obstant açò, a partir del segle XIII les tensions augmenten i els senyors experimenten un descens important dels seus ingressos, la qual cosa constitueix un dels elements essencials de la crisi dels segles XIV i XV. Examinat els estatus dels homes, l'organització del treball i les jerarquies socials, es pretén mostrar tant la història d'aquest creixement generalitzat, com la crisi que tanca l'Edat Mitjana occidental.

Citació

Feller, L. [Laurent] & To Figueras, L. [Lluís] (2015). Campesinos y señores en la Edad Media. Siglos VIII-XV. Universitat de València.

Feller, Laurent y To Figueras, Lluís. Campesinos y señores en la Edad Media. Siglos VIII-XV. Universitat de València, 2015.

FELLER, Laurent y TO FIGUERAS, Lluís. Campesinos y señores en la Edad Media. Siglos VIII-XV. Valencia: Universitat de València, 2015. ISBN 978-84-370-9643-8.

Feller, Laurent y To Figueras, Lluís. Campesinos y señores en la Edad Media. Siglos VIII-XV. Valencia: Universitat de València; 2015. 356 p.

Copiar al portapapeles