Product Documents

Biotecnología en el menú

Manual de supervivencia en el debate transgénico

José María Seguí Simarro

Col·lecció: Sin Fronteras, 22

ISBN: 978-84-370-9003-0

Matèria: ciències

Submatèries: biologia

Idioma: castellà

Any ed.: 2013

Enquadernació: rústica

Format: 15 x 23 cm.

Pàgines: 226 pp

11,95 €

E-book disponible en la teua plataforma digital habitual

Sinopsi

Detalles

Amb aquest treball, l'autor ha volgut mostrar la important distorsió que hi ha sobre els cultius transgènics entre allò que diu la comunitat científica, avalat per dades, i allò que opina la societat en general, on s'ha imposat una imatge completament contrària. L'objectiu de l'obra és abordar els mites i llegendes sobre els transgènics i aportar arguments amb rigor científic. La cultura científica de la societat, la implicació dels científics en la divulgació, el paper dels mitjans de comunicació i les empreses són altres dels actors que l'autor tracta en aquest llibre. Es tracta d'un manual de supervivència per a entendre què són i què no són els transgènics. Amb voluntat divulgadora i sense deixar de banda el rigor que el tema es mereix, l'autor ofereix al lector tots els elements necessaris perquè puga extraure conclusions pròpies.

Citació

Seguí Simarro, J. M. [José María] (2013). Biotecnología en el menú. Manual de supervivencia en el debate transgénico. Universitat de València.

Seguí Simarro, José María. Biotecnología en el menú. Manual de supervivencia en el debate transgénico. Universitat de València, 2013.

SEGUí SIMARRO, José María. Biotecnología en el menú. Manual de supervivencia en el debate transgénico. Valencia: Universitat de València, 2013. ISBN 978-84-370-9003-0.

Seguí Simarro, José María. Biotecnología en el menú. Manual de supervivencia en el debate transgénico. Valencia: Universitat de València; 2013. 226 p.