Artur Heras. No Ficció

Obsolescència i Permanència de la Pintura

Josep Salvador, Norberto Piqueras Sánchez, coord.

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-9133-013-4

Matèria: art

Submatèries: arts plàstiques

Idioma: català, castellà

Any ed.: 2016

Enquadernació: cartoné

Format: 24 x 28,5 cm

Pàgines: 144 pp.

20,00 €

Sinopsi

Detalles

Catàleg de la mostra "No-ficció" d'Artur Heras, un dels creadors plàstics més singulars del panorama artístic europeu de les últimes dècades. La seua contribució a la modernitat iconogràfica ha sigut determinant a través del diàleg constant que ha mantingut amb la història de l'art i amb determinades fites literàries i culturals. L'artista ha recorregut múltiples camins en els quals ha deixat mostres evidents de la seua audàcia i valor per a explorar els elements essencials de la comunicació i l'expressió plàstiques. En els seus treballs pictòrics, escultòrics i en la seua faceta d'agitador gràfic sempre ha destacat per un estil directe i depurat alhora, espontani i contundent, resultat d'una acurada posada en escena de temes i conceptes que ens acosten a un univers misteriós i complex, farcit de missatges i descobriments.

Citació

Piqueras Sánchez, N. [Norberto] & Salvador, J. [Josep] (2016). Artur Heras. No Ficció. Obsolescència i Permanència de la Pintura. Universitat de València.

Piqueras Sánchez, Norberto y Salvador, Josep. Artur Heras. No Ficció. Obsolescència i Permanència de la Pintura. Universitat de València, 2016.

PIQUERAS SÁNCHEZ, Norberto y SALVADOR, Josep. Artur Heras. No Ficció. Obsolescència i Permanència de la Pintura. Valencia: Universitat de València, 2016. ISBN 978-84-9133-013-4.

Piqueras Sánchez, Norberto y Salvador, Josep. Artur Heras. No Ficció. Obsolescència i Permanència de la Pintura. Valencia: Universitat de València; 2016. 144 p.

Copiar al portapapeles