Arena numerosa

Col·lecció de fotografia històrica de la Universitat de València

AA.DD.

Col·lecció: Catàlegs d'Exposicions

ISBN: 978-84-370-6349-2

Matèria: art

Submatèries: patrimoni artístic

Idioma: català

Any ed.: 2006

Enquadernació: rústica

Format: 22 x 28 cm

Pàgines: 240 pp.

20,00 €

Sinopsi

Detalles

Després del període de recuperació, estudi, catalogació, restauració i emmagatzematge en condicions òptimes de la col·lecció de fotografia històrica de la Universitat: plaques de llanterna, orles acadèmiques i retrats, i a partir d'aquesta, i la varietat temàtica que presenta, aquesta mostra crea un espai de reflexió sobre la fotografia de final del segle XIX i primeres dècades del segle XX, principalment, dins de l'àmbit universitari: el procés educatiu, el desenvolupament tècnic i la seua aplicació, el retrat de professors i alumnes convertits en memòria, temps i record. Un gran nombre d'imatges d'altres temps i llocs com a elements constitutius i necessaris d'aquesta arena numerosa que discorre per les fines parets de vidre d'un rellotge d'arena que marca, amb temible puntualitat, el temps dels vius i remet inevitablement a plantejaments clàssics sobre la fugacitat de la vida i la fragilitat de l'existència humana.

Citació

VV.AA. (2006). Arena numerosa. Col·lecció de fotografia històrica de la Universitat de València. Universitat de València.

VV.AA. Arena numerosa. Col·lecció de fotografia històrica de la Universitat de València. Universitat de València, 2006.

VV.AA. Arena numerosa. Col·lecció de fotografia històrica de la Universitat de València. Valencia: Universitat de València, 2006. ISBN 978-84-370-6349-2.

VV.AA. Arena numerosa. Col·lecció de fotografia històrica de la Universitat de València. Valencia: Universitat de València; 2006. 240 p.

Copiar al portapapeles